januari 4, 2018 Webmaster

Vi söker en Client Relationship Manager

Insight events genomför årligen närmare hundra mässor, konferenser, kurser och utbildningar på den svenska marknaden. Våra tusentals deltagare är beslutsfattare från både privata näringslivet och offentlig sektor. Målsättningen är att ge våra deltagare ny och utvecklande kunskap med de mest kända experterna inom respektive område. Våra produkter erbjuder också möjlighet att personligen möta potentiella kunder och knyta nya affärskontakter.

Vi söker en talangfull CRM

Har du precis avslutat, eller är mycket snart på väg att sluta din utbildning inom området marketing, service management eller kommunikation och har en fallenhet för relationer, service management och marknadskommunikation på en kommersiell arena?

Då kan detta vara en unik möjlighet att få spela en viktig roll som CRM på Insight Events tillväxtresa, där förutom våra deltagare också sponsorer och utställare kommer i första rummet.

Om rollen:

Som CRM tillhör du både marketing och sales avdelningen. Efter vår sponsorshipavdelning träffat ett avtal med sponsor är du ansvarig för all fortsatt kontakt rörande VIP- deltagare, Matchning av kunder- sponsorer, liksom administrationen av denna inför, under eventet och efter. Du ansvarar också i samråd med marknadsavdelningen också för framtagande av signage på plats och är ytterst ansvarig för beställning av säljrelaterad print och tryck on site.

Rollen innebär också:

Som CRM är du den naturliga kontaktpersonen efter avtalet signats, du är ansvarig att underhålla och utveckla goda relationer med våra sponsorpartners, genom att hålla kontakt, tillgodose önskemål, lyssna in behov, samt få in information enligt kontrakt och enligt deadlines.

Kontakta och bjuda in VIP personer som sponsorpartners valt ut för eventet. Som CRM säkerställer du deras deltagande

Få in, skapa, kuratera och anpassa content från våra sponsorer att använda i marknadskommunikationen före, under och efter det specifika eventet.

Göra content inlägg, posta i våra sociala kanaler och digitalt, samt vid behov i html. Vi använder APSIS.

Insight Events är ett välrenommerat företag specialiserat på nischade konferenser och kurser för näringliv och offentlig sektor. Vi ligger i hjärtat av Stockholm nära kollektivtrafik och andra bekvämligheter.

Du kommer ingå i ett härligt team och i en trevlig miljö!  Förutom fast lön erbjuds även pension, friskvårdsbidrag och möjlighet till god provision!

Verkar detta intressant och du vill veta mer? Mejla mig din CV och en kort motivering varför du tror att du är rätt för rollen.

Josefine.lindblad@insightevents.se