Insurance Summit
Läs mer om detta event! (öppnas i nytt fönster)
Lägg till i kalender 10/05/2016 09:00 10/06/2016 18:00 Europe/Stockholm Insurance Summit Konferensen ger dig en chans att ta del av experternas farhågor gällande kommande utmaningar, konsekvensanalyser av de finansiella regleringarna, det rådande finansiella klimatet som praktiska erfarenheter gällande affärsstrategi och kundfokus. Stockholm - Lokal meddelas senare MM/DD/YYYY

På vilka grunder skapar vi framtidens framgångsrika produkter och tjänster?


I kölvattnet av klimatförändringarna, de nya regelverken och människors förändrade beteenden har vi under SvD Insurance Summit 2017 skapat en konferens som ger inblick i flera spännande produkter, tjänster och samarbeten.

Här får du de senaste trenderna, casen och affärsstrategierna som kan ge din verksamhet stor inspiration att komma framåt. Vi har en ny klimatekonomi att ta hänsyn till som både direkt och indirekt påverkar försäkringsmarknaden. Den liksom den pågående digitaliseringen och AI öppnar upp för många nyheter. De nya regelverken presenteras och ger dig nödvändig kunskap, och förståelse för hur dessa påverkar ert dagliga arbete nu och på sikt. Människors förändrade sätt att leva, bo och verka kommer i framtiden att ha stor inverkan på försäkringsindustrin.

Den 4 – 5 oktober samlar vi ledande aktörer och nyckelpersoner i årets SvD Insurance Summit för att illustrera och diskutera nya förutsättningar, utmaningar och lösningar. Tillsammans med dina kollegor i branschen samlar vi de bästa idéerna och analyserna för att bygga vidare på smarta, hållbara affärsstrategier och samarbeten mellan de etablerade och start-up-företagen.

Varmt välkommen!

Ladda ner broschyr

Insurance Summit
4 – 5 oktober 2017
Stockholm

Kontakta oss

Sponsring/Utställning: Roland Behrendt
Tfn: 08 587 662 77
E-post: roland.behrendt@insightevents.se

Deltagarplats: Magnus Sjölander
Tfn: 08 587 662 14
E-post: magnus.sjolander@insightevents.se

Samarbetspartner

SvD Näringsliv

Läs mer om detta event! (öppnas i nytt fönster)

Events i samarbete med SvD:

4 maj 2017

Investor Summit

20-21 september 2017

SvD Energy Summit 2017

Konferensen nyligen passerad, datum ej bestämt

Financial Forum

Konferensen nyligen passerad, datum ej bestämt

Bank Summit