Patentdagen
Läs mer om detta event! (öppnas i nytt fönster)
Lägg till i kalender 22/09/2016 08:30 22/09/2016 17:00 Europe/Stockholm Patentdagen Patentdagen är en mötesplats för dig som arbetar med patent och innovation. Sedan 1995 arrangeras Patentdagen som en årlig seminariedag i Stockholm Lokal meddelas senare DD/MM/YYYY

Framgångsrika patent!

Patent har ett stort kommersiellt och strategiskt värde förutvecklingsintensiva företag. På Patentdagen 2017 kommer du att få lyssna till hur företag som RaySearch Laboratories, Mycronic, SSAB och Flocazur skapar stora värden genom ett strategiskt patentarbete. Du får möta företag som har skapat stora värden genom att taktiskt arbeta för att säkerställa att patentarbetet stödjer företagets affärsstrategi för att kunna kommersialisera patent och bygga lönsamma patentportföljer.

Därtill kommer Patrick Krassén, policyanalytiker och ansvarig för immaterialrättsfrågor på Svenskt Näringsliv belysa hur du identifierar skydd för immateriella rättigheter som en nyckelfaktor för tillväxt och innovation. Vi lyssnar också till en högaktuell paneldiskussion under förmiddagen där företrädare från tre tillväxtföretag diskuterar olika strategier för att arbeta med patent, och visar på kopplingar till andra immateriella tillgångar. Under eftermiddagen har du möjlighet att ytterligare fördjupa dig, du väljer här mellan två efterfrågade och aktuella spår; Organisationsfrågor kring patent respektive Patenttvister och kommersialisering.

Varmt välkommen till Patentdagen 2017!

Ladda hem broschyr:

Patentdagen
21 september 2017
Konferens Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm

Kontakta oss

Projektledare: Christine Angerman
Tfn: 08 587 662 61
E-post: christine.angerman@insightevents.se

Deltagarplats/Grupprabatt Magnus Sjölander
Tfn: 08 587 662 14
E-post: magnus.sjolander@insightevents.se

Läs mer om detta event! (öppnas i nytt fönster)