#motesplatshr

25 - 26 April 2017

Mötesplats HR 2017

Anmälan! Program
valkommen

Dagens organisationer måste vara snabbrörliga och snabbt fånga upp och agera på signaler på förändring genom att anpassa sig. Det påverkar dig som arbetar med HR oavsett om du finns i privat eller offentlig sektor. Mötesplats HR är konferensen som visar vilka de stora förändringarna är som kan skaka om din organisation och hjälper dig att hålla takten med trenderna.

Ta del av:

• Vilka förväntningar har unga människor på sin kommande arbetsgivare?
• Utmaningar för Volvos HR-funktion i en värld av ständiga förändringar
• Vad gör ledare när de har för avsikt att leda?
• Hur får man alla medarbetare att dra åt samma håll och prestera maximalt i linje med uppsatta mål?
• Marita Bildt och Maria Rankka om förändring som en ständigt pågående del av verksamheten
• Ta del av Torsby kommuns resa till lägst sjukfrånvaro
• Rehabilitering vid stressrelaterad psykisk ohälsa
• Ta del av erfarenheter av psykisk ohälsa i arbetslivet

Mötesplats HR är det nya namnet på Personalvetardagarna. Precis som tidigare år får du lyssna till praktiska erfarenheter från dem som möter samma utmaningar som du själv. Du får också lyssna till några av de främsta forskarna, experterna och inspiratörerna inom HR. I pauserna finns möjlighet att nätverka med yrkeskollegor och talare. Den första dagen avslutas med mingel och utdelning av Magnus Söderströmpriset, Sveriges främsta HR-utmärkelse. Välj mellan två spår dag 2 utifrån de frågor du fokuserar på i ditt arbete; spår 1 Ledarskap och förändringsarbete och spår 2 Hur kan HR stödja verksamheten? Det är dags för HR att kliva fram och leda verksamheten genom oförutsägbara och föränderliga tider!

Arrangeras av

AkademikerfSSR 2015 C CMYK

Organiseras av

logo-insight-events-sweden

Samarbetspartners

chefstidningen

Logo Ungdomsbarometern

nodLogoNewHigh

career

Nyheter

valkommen-del-two

Vad?

Konferens som dyker ner i ämnen som förändringsledning, kompetensförsörjning, talent management och psykosocial arbetsmiljö.

När?

25 – 26 april + fördjupningspass 27 april 2017

Vart?

Odengatan 65, Stockhom

happy-clients

Besökare 2016

2016 års konferens blev en succe! På plats hade vi över 100 HR-specialister och personalansvariga från hela landet samlade för att lyssna på och mingla med några av våra främsta HR-praktiker, forskare och experter på området.

Några av förra årets nöjda besökare säger sitt!

anmalan

Anmälan

Datum för Mötesplats HR konferens är 25-26 april 2017. Anmäl dig redan idag!

PRISLISTA

Konferens Medlem i Akademikerförbundet SSR 4.990 kr
Konferens Icke medlem 5.490 kr
Konferens + fördjupningspass Medlem i Akademikerförbundet SSR 7.980 kr
Konferens + fördjupningspass Icke medlem 8.480 kr

Medlem i SSR? Ange rabattkod ”SSR” vid anmälan!

twoseventwothree-two

Program

Programmet för Mötesplats HR 2017 är färdigt, se det här eller ladda ner broschyren för eventet!

talare

Talare

Talare under Mötesplats HR 2017

Kerstin Renard, Volvo.

Kerstin Renard

Executive Vice President Corporate Human Resources i Volvo ABs koncernledning.

  bild-lena-n-2010

  Lena Nordin

  Global HR Director, Björn Borg. Hon har tidigare haft samma roll på SATS, adidas och Peak Performance.

   sponsring-utstallning

   Sponsring & Utställning

   Ställ ut på eller sponsra Mötesplats HR 2017!

   Deltagarna på konferensen arbetar med HR-frågor med befattningar som: HR-chef, HR-direktör, personalchef, HR-specialist, personalspecialist, HR-konsult, personalkonsult, lönechef, systemförvaltare HR-system, kompetensutvecklingschef, rekryteringschef, rekryteringskonsult med flera.

   För mer information kontakta:
   Christian Sjöström, utställningsansvarig
   Telefon +46 (0)8 587 662 68
   E-post christian.sjostrom@insightevents.se

   sponsorer-utstallare
   Silversponsorer
   FM_centrerad_farg


   Försvarsmaktens uppgift är att försvara Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

   Försvarsmakten fredar Sveriges gränser, stöttar samhället i krislägen och bidrar när världssamfundet ber Sverige om hjälp. Vi gör det genom att öva och genomföra skarpa insatser dygnet runt, året runt, på marken, i luften och till sjöss. När helst behovet uppstår är Försvarsmakten redo att agera. Det kräver personal som man kan lita på när det gäller.


   talentsoft-logo-1


   Med Talentsoft får du full överblick över HR-data, anställda, kompetenser och handlingsplaner, vilket ger dig möjlighet att proaktivt agera på dina anställdas önskemål, trivsel och utvecklingsbehov. Vår softwarelösning skräddarsys efter ditt företags behov, och hjälper dina medarbetare att förvandla sina jobb till karriärer genom att främja samarbetet mellan HR-chefer och medarbetare.

   Talentsoft är en av Europas ledande leverantörer av moln-baserad software för Talent Management, med över 1500 kunder fördelat på 130 länder.


   aditro_logo


   Aditro är ledande inom lösningar som automatiserar HR- och löneprocesser. Tusentals kunder anlitar Aditro för företagets omfattande utbud och innovation. Kunderna betjänas av över 800 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland. Efter ett halvt sekel av nordiskt ledarskap med lösningar inom HR och lön har Aditro kompetensen för att hjälpa sina kunder med att effektivisera deras löne- och HR-processer så att företagen kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet.

   Pulsen_Logotype_CMYK


   Pulsen levererar digitaliserade och automatiserade HR-processer för den nya generationens behov. Vi har färdiga och återanvändbara processapplikationer som molntjänst i BariumLive. Applikationer som verksamheten själv kan förändra, utifrån sina processer och på så vis få en direkt effekt.  HR-processerna fungerar både som fristående lösning och med integrationer till olika HR-system, så väl som Pulsens tjänster för att hantera digitala identiteter, behörigheter och åtkomst.

   Pulsenkoncernen har över 1000 anställda och omsätter över 2,3 miljarder kronor. Företaget har varit familjeägt allt sedan starten 1964 och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.


   Utställare
   syrsab


   Sysarb är ett kunskapsföretag som arbetar med lön och belöning, där lönekartläggning är en viktig del i löneprocessen. Med verktyget MIAwebb är vi marknadsledande inom lönekartläggning. Vår ambition är att vara förstahandsvalet för företag som står för jämställda löner och professionell lönebildning.

   hogia


   Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 600 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem

   hr_hjarnkoll

   Riksförbundet Hjärnkoll bildades 2015 och motorn i vårt arbete är ca 350 engagerade Hjärnkollsambassadörer som föreläser om sin egna psykiska ohälsa.

   Det finns en stor efterfrågan hos verksamheter och företag som önskar stöd i att hantera psykisk ohälsa på en arbetsplats. För att möta detta har Hjärnkoll tagit fram ett koncept där våra särskilt utbildade arbetslivsambassadörer riktar sig till chefer och kollegor. I konceptet utgår ambassadören ifrån handlednings -och studiematerialet ”Så gör du som chef” och ”Så gör du som kollega”. All faktakunskap förmedlas genom ambassadörens egna erfarenheter, vilket gör kunskapen levande och lättare att tillämpa för deltagarna på arbetsplatsen.


   hr_catalyst

   CatalystOne Solutions erbjuder moln-baserade lösningar inom Human Capital Management, inkluderande HR-administration, Talent & Performance Management, kompensation och kompetensutveckling. Vi verkar i Sverige, Norge, Danmark och Indien och är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Vi är dedikerade i vårt syfte att hjälpa våra kunder uppnå mätbara affärsresultat genom användande av vår programvara.

   Vi utmärks som en leverantör med kundfokus utöver det vanliga, med programvara och applikationer som är lätta att använda och implementera. Den familjära miljö vi har bland våra medarbetare och kunder vittnar om den starka värdebaserade kultur CatalystOne bygger på.


   kontakt-two

   Kontakt

   Ruth Sylwan, Senior projektledare
   Insight Events Sweden
   08-587 662 15
   ruth.sylwan@insightevents.se

   Christian Sjöström, Sponsring och utställning
   Insight Events Sweden
   Tfn: 08-587 662 68
   E-post: christian.sjostrom@insightevents.se

   Thomas Goldberg, ombudsman och projektledare
   Akademikerförbundet SSR
   E-post: thomas.goldberg@akademssr.se