#motesplatshr

Mötesplats HR

25 - 26 april 2018 | Stockholm
Anmälan! Program
valkommen

Tack till alla er som bidrog till att göra Mötesplats HR 25-26 april så lyckad. Det finns ett stort behov av att utbyta erfarenheter kring hur ett strukturerat hr-arbete kan bedrivas. Vi är glada att konferensen uppfyllde sitt syfte; att skapa en större inblick och förståelse i ett annars komplext och svårgreppbart ämne. Det märktes både under talarnas presentationer och nätverkspauserna.

Fyll i en intresseanmälan om du vill vara en av de första som får programmet för nästa års konferens eller bli kontaktad under programarbetet.

Välkommen till Mötesplats HR 2018 25-26 april!

Bilder från mötesplats HR 2017!

Arrangeras av

AkademikerfSSR 2015 C CMYK

Organiseras av

logo-insight-events-sweden

Samarbetspartners

chefstidningen

Logo Ungdomsbarometern

nodLogoNewHigh

career

Nyheter

valkommen-del-two

Vad?

Konferens som dyker ner i ämnen som förändringsledning, kompetensförsörjning, talent management och psykosocial arbetsmiljö.

När?

April 2018

Vart?

Stockholm

happy-clients

Besökare 2017

2017 års konferens blev en succe! På plats hade vi över 100 HR-specialister och personalansvariga från hela landet samlade för att lyssna på och mingla med några av våra främsta HR-praktiker, forskare och experter på området.

anmalan

Anmälan

Mötesplats HR 2017 är över för i år. Anmälan för 2018 öppnar under nästa år. Håll utkik på hemsidan för mer information! Lämna gärna en intresseanmälan så hör vi av oss!

twoseventwothree-two

Program

Programmet för Mötesplats HR 2018 är under produktion. Tills vidare kan du läsa 2017 års program, eller ladda ner broschyren för 2017 års event!

talare

Talare

Programmet för Mötesplats HR 2018 är under bearbetning och talarna publiceras närmare eventet. Tills vidare kan du ta del av 2017 års talare!

Kerstin Renard, Volvo.

Kerstin Renard

Executive Vice President Corporate Human Resources i Volvo ABs koncernledning.

  bild-lena-n-2010

  Lena Nordin

  Global HR Director, Björn Borg. Hon har tidigare haft samma roll på SATS, adidas och Peak Performance.

   sponsring-utstallning

   Sponsring & Utställning

   Ställ ut på eller sponsra Mötesplats HR 2018!

   Deltagarna på konferensen arbetar med HR-frågor med befattningar som: HR-chef, HR-direktör, personalchef, HR-specialist, personalspecialist, HR-konsult, personalkonsult, lönechef, systemförvaltare HR-system, kompetensutvecklingschef, rekryteringschef, rekryteringskonsult med flera.

   För mer information kontakta:
   Christian Sjöström, utställningsansvarig
   Telefon +46 (0)8 587 662 68
   E-post christian.sjostrom@insightevents.se

   sponsorer-utstallare
   Silversponsorer 2017
   FM_centrerad_farg


   Försvarsmaktens uppgift är att försvara Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

   Försvarsmakten fredar Sveriges gränser, stöttar samhället i krislägen och bidrar när världssamfundet ber Sverige om hjälp. Vi gör det genom att öva och genomföra skarpa insatser dygnet runt, året runt, på marken, i luften och till sjöss. När helst behovet uppstår är Försvarsmakten redo att agera. Det kräver personal som man kan lita på när det gäller.


   talentsoft-logo-1


   Med Talentsoft får du full överblick över HR-data, anställda, kompetenser och handlingsplaner, vilket ger dig möjlighet att proaktivt agera på dina anställdas önskemål, trivsel och utvecklingsbehov. Vår softwarelösning skräddarsys efter ditt företags behov, och hjälper dina medarbetare att förvandla sina jobb till karriärer genom att främja samarbetet mellan HR-chefer och medarbetare.

   Talentsoft är en av Europas ledande leverantörer av moln-baserad software för Talent Management, med över 1500 kunder fördelat på 130 länder.


   aditro_logo


   Aditro är ledande inom lösningar som automatiserar HR- och löneprocesser. Tusentals kunder anlitar Aditro för företagets omfattande utbud och innovation. Kunderna betjänas av över 800 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland. Efter ett halvt sekel av nordiskt ledarskap med lösningar inom HR och lön har Aditro kompetensen för att hjälpa sina kunder med att effektivisera deras löne- och HR-processer så att företagen kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet.

   Pulsen_Logotype_CMYK


   Pulsen levererar digitaliserade och automatiserade HR-processer för den nya generationens behov. Vi har färdiga och återanvändbara processapplikationer som molntjänst i BariumLive. Applikationer som verksamheten själv kan förändra, utifrån sina processer och på så vis få en direkt effekt.  HR-processerna fungerar både som fristående lösning och med integrationer till olika HR-system, så väl som Pulsens tjänster för att hantera digitala identiteter, behörigheter och åtkomst.

   Pulsenkoncernen har över 1000 anställda och omsätter över 2,3 miljarder kronor. Företaget har varit familjeägt allt sedan starten 1964 och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.


   Utställare 2017
   syrsab


   Sysarb är ett kunskapsföretag som arbetar med lön och belöning, där lönekartläggning är en viktig del i löneprocessen. Med verktyget MIAwebb är vi marknadsledande inom lönekartläggning. Vår ambition är att vara förstahandsvalet för företag som står för jämställda löner och professionell lönebildning.

   hogia


   Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 600 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem

   hr_hjarnkoll

   Riksförbundet Hjärnkoll bildades 2015 och motorn i vårt arbete är ca 350 engagerade Hjärnkollsambassadörer som föreläser om sin egna psykiska ohälsa.

   Det finns en stor efterfrågan hos verksamheter och företag som önskar stöd i att hantera psykisk ohälsa på en arbetsplats. För att möta detta har Hjärnkoll tagit fram ett koncept där våra särskilt utbildade arbetslivsambassadörer riktar sig till chefer och kollegor. I konceptet utgår ambassadören ifrån handlednings -och studiematerialet ”Så gör du som chef” och ”Så gör du som kollega”. All faktakunskap förmedlas genom ambassadörens egna erfarenheter, vilket gör kunskapen levande och lättare att tillämpa för deltagarna på arbetsplatsen.


   hr_catalyst

   CatalystOne Solutions erbjuder moln-baserade lösningar inom Human Capital Management, inkluderande HR-administration, Talent & Performance Management, kompensation och kompetensutveckling. Vi verkar i Sverige, Norge, Danmark och Indien och är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Vi är dedikerade i vårt syfte att hjälpa våra kunder uppnå mätbara affärsresultat genom användande av vår programvara.

   Vi utmärks som en leverantör med kundfokus utöver det vanliga, med programvara och applikationer som är lätta att använda och implementera. Den familjära miljö vi har bland våra medarbetare och kunder vittnar om den starka värdebaserade kultur CatalystOne bygger på.


   kontakt-two

   Kontakt

   Ruth Sylwan, Senior projektledare
   Insight Events Sweden
   08-587 662 15
   ruth.sylwan@insightevents.se

   Christian Sjöström, Sponsring och utställning
   Insight Events Sweden
   Tfn: 08-587 662 68
   E-post: christian.sjostrom@insightevents.se

   Thomas Goldberg, ombudsman och projektledare
   Akademikerförbundet SSR
   E-post: thomas.goldberg@akademssr.se