anna_google_banksummitVi hade under Bank summit äran att få lyssna till Anna Mossberg från Google. Annas keynote handlade om hur vi lever i en extraordinär tid, en tid med stora förändringar både för individer och för företag. Hur skall man navigera rätt när det är så många saker som förändras så snabbt och vad krävs för att kunna göra det?

Hon pratade bland annat om machine learning, hur företag kopplas samman elektroniskt framöver och vikten av att vara med i utvecklingen för att inte bli irrelevant.

Inspireras av bilderna från annas presentation här!

 

 


Anna Mossberg
, affärsområdeschef, Google. Anna brinner för att utveckla digitala affärer som skapar värde för både individer och företag. Idag är hon Affärsområdeschef på Google och hon har tidigare haft roller som Senior Vice President Strategy and Portfolio Management på Deutsche Telekom, VD för Bahnhof och Vice President på Telia International Carrier mfl.