Bästa deltagare!

Vi gissar att få undgått coronavirusets framfart i såväl media och i samhället och de restriktioner det medför. Utvecklingen har gått fort på några få dagar. I nuläget känns läget osäkert och svårt att förutspå eller planera. Vi har därför beslutat att ställa in Servicedeskforum i maj för att återkomma strax efter sommaren den 9-10 september.

Vi ser fram emot att välkomna er då istället. Vill du flytta över din bokning till det nya tillfället behöver du inte göra någonting och kan gå på konferensen i september som vanligt. Skulle du vilja boka av det nya datumet kan du göra det fram till 1 månad innan konferensens start utan kostnad.

The post Viktig uppdatering! Servicedeskforum flyttas fram! appeared first on Servicedesk Forum.

Denna nyhet publicerades först på denna sidan: https://insightevents.se/servicedeskforum/2020/03/16/viktig-uppdatering-servicedeskforum-flyttas-fram/