PRAKTISK INFORMATION

Datum

7-8 September 2021.

Nytt format! I år har vi ett lite annorlunda upplägg med tanke på eventuella restriktioner för fysiska deltagare. Konferensen är fortfarande två dagar men du bokar dig för en dag fysiskt och en dag digitalt. Mao missar du ingenting av konferensen, men erbjuds variation och flexibilitet.

Första dagen har fokus på makro, geopolitiska frågor samt digitalisering och cybersäkerhet för dig som arbetar inom Treasury men även som CFO och finanschef. Andra dagen diskuteras mer traditionella frågor som betalningsflöden, likviditetshantering och prognostisering för dig som arbetar inom Treasury och Cash Management verksamheten.

Dokumentation

Många av våra föredragshållare uppdaterar sina anföranden i sista stund. För att kunna erbjuda en uppdaterad och korrekt version har vi därför valt att tillhandahålla dokumentationerna elektroniskt. I anslutning till konferensen får du, via lösenord, tillgång till dokumentationen via webblänk. Vid problem med nedladdning vänligen kontakta Kundtjänst, tfn: 08-587 662 00. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du skriver ut och tar med dig den till konferensen.

Bokning av hotell

I samband med konferensen har du möjlighet att boka övernattning på utvalda hotell i Stockholm till ett rabatterat pris. Glöm inte att uppge avtalskoden.

Se listan över våra hotell-partners här!

Anmälningsvillkor

Våra anmälningsvillkor hittar du här.

Foto/film

I syfte att dokumentera och kommunicera konferensen, förekommer det att vi fotograferar eller filmar eventet. Det innebär att deltagare kan förekomma på bilderna även om fokus är på arrangemanget i stort.

Kontakt

Stefan Broman, Projektledare
+46 (0)8 587 662 23 | stefan.broman@insightevents.se

Roland Behrendt, Utställning/sponsorskap
+46 (0)8 587 662 77 | roland.behrendt@insightevents.se

Anna Pettersson, Deltagarplats
+46 (0)8 587 662 94 | anna.pettersson@insightevents.se

Lokal

Scandic Continental, Stockholm & Digital live stream