På vissa konferenser erbjuder vi möjlighet till utställning och sponsorskap, samt andra samarbetsformer.

Att synas på en CKU konferens är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra er organisation eller företag samt era värdeskapande tjänster mot en specifik målgrupp.

sar_6-1024x683

Samarbete med CKU

Vi för ut ert budskap genom olika marknadsaktiviteter före, under och efter konferensen. Marknadsföringen sker riktat mot den direkta målgruppen. Väl ute på konferensen får ni en två el tre dagar (beroende på format) med den aktuella målgruppen med goda möjligheter till erfarenhetsutbyte och nätverkande. Merparten av våra deltagare är beslutsfattare från såväl offentlig sektor som privat näringsliv.

Vi har en rad olika samarbetspaket att erbjuda, t.ex:

  • Utställning – Placerad direkt utanför föreläsningssalen, där era företagsrepresentanter möter konferensens deltagare
  • Huvudsponsor – exklusiv marknadsföring av er organisation el företag och era produkter/tjänster innan, under och efter konferensen.
  • Sponsor av dokumentation – Information om era produkter/tjänster i dokumentationen som samtliga deltagare på konferensen erhåller

Exempel på marknadsföring som ni kan ta del av:

  • Er organisation eller företag lyfts fram i den riktade marknadskommunikationen inför konferensen
    Varje konferens är unik och har sin egen utarbetade aktivitetsplan med anpassad kommunikation för att passa målgruppen. Under minimum 4 månader marknadsför vi bland annat konferensen via tryckt konferensbroschyr, individuellt för konferensen anpassade e-mails, banners, telemarketing, nyhetsbrev, via sociala media och självklart på konferensens hemsida. I marknadskommunikationen  mot den direkta målgruppen presenteras er organisation eller företag som samarbetspartner på konferensen, med logotyp, weblänk och företagspresentation.
  • Anförande/kundcase i programmet
    På vissa konferenser erbjuder vi våra samarbetspartners att presentera praktiska värdeskapande case för publiken – en god möjlighet till effektiv positionering för er som organisation och företag. Och en samtidig intresseväckare att diskutera vidare med besökarna i montern.

Våra deltagare och samarbetspartners är nöjda!

Vi sätter våra kunder först. Vi genomför diger research inför våra konferenser och utvärderar alltid våra konferenser efter genomförande för att säkerställa och erbjuda högsta kvalitet. Våra utvärderingar visar att såväl deltagare som samarbetspartners är mycket nöjda med våra konferenser. Kundnöjdheten är stor! Kombinationen och balansen mellan lärande, kunskapsutbyte och nätverkande är centralt och mycket uppskattat i våra konferenser – av såväl deltagare som samarbetspartners.

Vi diskuterar gärna vidare. Välkommen att kontakta våra erfarna säljare för ytterligare information. Vi hjälper gärna till att skräddarsy en optimal lösning som passar just ert specifika behov.

Senior Commercial Manager Roland Behrendt
Tfn: +46 (0)8 587 662 77
E-post: roland.behrendt@insightevents.se

Sales Manager Linda Olsson
Tfn: +46 (0)8 587 662 37
E-post: linda.olsson@insightevents.se

Customer Relationship Manager Zaid Jirges
Tfn: +46 (0)8 587 662 00
E-post: zaid.jirges@insightevents.