Covid-19 information

Våra eventformat och villkor

Covid19. Vi anpassar oss till rådande läget – säker kompetensutveckling
Du kan tryggt anmäla dig till våra event.  Vi följer utvecklingen nära och anpassar oss till det rådande läget, det innebär att vi har olika lösningar redo ifall Folkhälsomyndigheternas restriktioner osv ligger kvar vid tiden för konferensen. Med andra ord kan ni räkna med ett säkert event, med fokus på utbyte och kunskap, precis som alltid. Vi längtar precis som ni till en mer normal vardag, men till dess anpassar vi oss till de rådande omständigheterna.

Vi kommer därför erbjuda något av följande alternativ nedan. Det alternativ som tillgängliga för just det event du är intresserad finns information om på varje respektive events hemsida, liksom under anmälningsknappen – när du gör din bokning.

Fysiska event
Konferenser och kurser genomför vi fysiskt i den mån det är möjligt. Då med säkerheten i första rummet med social distansering, maxantal och försiktighetsåtgärder.

Hybridevent
Fysiskt eller live stream? Så kallade hybridevent. Du väljer mellan att vara med fysiskt på plats om läget tillåter det och i mån av plats.  Givetvis med maxantal och social distansering. Eller så deltar du digitalt där vi streamar konferensen live. Fortfarande med interaktion och möjlighet att utbyta erfarenheter experter och kollegor emellan.  Du får personlig inloggningslänk och i övrigt praktisk information i god tid före konferensen.

Helt digitala event
Vissa event är helt och hållet digitala, med digital publik. Fortfarande med interaktion och möjlighet att utbyta erfarenheter experter och kollegor emellan.  Konferensen streamas LIVE och du deltar via personlig inloggningslänk. Du får personlig inloggningslänk och i övrigt praktisk information i god tid före konferensen.

Förhinder? Och vad händer om eventet ställs in?
Det är tryggt att boka med oss.  Fram till en månad före eventet kan du avboka din plats utan kostnad, oavsett vilket format du valt. (vanlig fysiskt event, eller digitalt) Du kan också fritt överlåta platsen till en kollega.

Skulle konferensen mot förmodan ställas in, meddelas detta i god tid och din deltagaravgift återbetalas.  Om de nuvarande begränsningarna fortfarande gäller avseende folksamlingar, är antalet fysiska platser begränsade och i mån av plats. Deltagande är personligt oavsett format. Deltar du digitalt skickas personlig inloggningslänk. Denna får ej delas med andra.

Har du bokat och vill byta format, från fysiskt event, till digitalt, eller tvärtom? Naturligtvis går det bra i mån av plats och om alternativet erbjuds.

Frågor eller undringar? Mejla kundtjanst_se@insightevents.se

Säkerhetsåtgärder & rutiner vid genomförande av fysiska event under Covid-19 – Insight Events Sweden

1. Utökad städning och rengöring
De konferensanläggningar, mötesrum och angränsade ytor vi nyttjar, så som tex toaletter och kapprum, har genomgått utökad städning och rengöring före, under och efter eventen.

2. Desinfektion & personlig hygien
Handdesinfektion finns utställda på flertalet platser, vi uppmuntrar alla att använda dessa, liksom tvål och vatten.

3. Avstånd!
Vi följer myndigheternas rekommendationer och restriktioner. I de fall fysiska utbildningar genomförs, sätts säkerheten först. Dvs små grupper och med avstånd mellan platserna under föreläsningarna och genomgående under eventet.

4. Mat & dryck
Vi samarbetar tätt med konferensanläggningarna och undviker självservering för att minimera köbildning och kontaminering. Mat & dryck serveras dig på anvisad plats.

5. Kommunikation
Vid kallelse till eventet får deltagaren förutom praktisk information inför eventet, en påminnelse och vädjan att ej medverka på utbildningen vid minsta eventuella symtom eller sjukdom.

Nyfiken på att se hur vi  genomför säkra event i dessa tider?

Säkra möten kräver säkra avstånd

Och avstånd även på scen naturligtvis

Event i handdesinfektionens tecken – på varje bord

Frukost, lunch och fika –  ”covidsäkrat”  Allt individuellt inplastat och inga bufféer

Er säkerhet vår prioritet. På Insight Events bär vi i personalen mask av respekt för er kunder.

10 minuter kvar till att gå live. Alla gör sina respektive delar i pusslet.

Delar av vårt Insight event crew under event och livesändning.

Ännu en lyckad Covid-säkrad konferens!