valkommen

Nutidens och framtidens ekonomiska utmaningar för Sveriges kommuner och regioner – i pandemins kölvatten!

Vår gemensamt finansierade välfärd är viktigare än någonsin tidigare. Runt om i landet arbetar välfärdens ekonomer i olika sektorer inom den offentliga ekonomin. Under det senaste året har vi gått igenom en pandemi som är långt från över. Något som har påverkat oss alla på olika sätt och vi kan fortfarande bara spekulera i vilka effekterna på lång sikt blir för samhället och den offentliga ekonomin.

Under research inför Ekonomidagarna har vi pratat mer er proffs, om ert arbete och om er verksamhet, och fått veta hur krisen inneburit förändringar, i strukturen, rollen, verksamheten. Samtidigt som pandemin pågår vet vi att ni är många som ställer om och digitaliserar verksamheten. Detta på ett sätt som var otänkbart bara för ett år sedan med distansarbete och införande av nya tekniska lösningar. Gamla system ska bytas ut mot nya liksom processer och rutiner förändras, förädlas och förbättras. Det händer mycket, och det går fort, pandemin till trots!

Vi vet också att ni som ekonomer inom den offentliga sektorn förväntas skapa prognoser och vara långsiktiga. En utmaning i en osäker pandemitillvaro. Hur gör man detta på ett effektivt sätt? Hur kan man planera de ekonomiska förutsättningarna och samtidigt ställa om till en digital teknik? Detta och mycket annat som kommit upp när vi talat med er, kommer vi att diskutera på höstens konferens.

Akademikerförbundet SSR:s konferens Ekonomidagarna i Örebro har sedan 1991 varit en självklar mötesplats för ekonomichefer, ekonomer, controllers, omvärldsanalytiker och andra experter. Under två dagar samlas det offentliga Sverige i Örebro för att diskutera en mängd frågeställningar ur olika perspektiv. Det bjuds på såväl makroekonomiska strömningar och flera högaktuella nedslag av mer detaljerad karaktär i de olika parallella spåren. Du kommer få mycket kunskap och energi där nätverkande och social samvaro också är en viktig del. Konferensen är helt enkelt ett smörgåsbord där du som deltagare får möjligheten att välja dina favoriter bland flera – det finns något för alla! Tillsammans skapar vi en av Sveriges viktigaste mötesplatser för offentlig sektor under två mycket inspirerande dagar i Örebro.

Anmäl dig redan i dag till årets viktigaste mötesplats inom offentlig ekonomi där du har möjlighet att umgås med kollegor i branschen, beslutsfattare och ledande experter.

Varmt välkommen i oktober!

partners

ARRANGÖR

ORGANISATÖR

SAMARBETSPARTNER

MEDIAPARTNERS

nyheter
utstallningsponsorskap

Utställning/sponsorskap

Är du intresserad av att medverka som sponsor eller utställare på Ekonomidagarna?

Under Ekonomidagarna träffar du ekonomichefer, controllers, ekonomer och andra inom offentliga ekonomifunktioner från hela landet. Tillsammans hittar vi ett marknadsföringspaket som passar er verksamhet. Kontakta oss:

Roland Behrendt

Sales Manager
Direct line: +46 (0)8 58766277
Email: roland.behrendt@insightevents.se

program

PROGRAM EKONOMIDAGARNA 2021

Vi presenterar stolt programmet för Ekonomidagarna 2021!

talare

TALARE 2021

Vi presenterat stolt talarlistan för Ekonomidagarna 2021!

magdalenaandersson

Magdalena Andersson
Sveriges finansminister

Annika Wallenskog
Chefsekonom
Sveriges Kommuner & Landsting (SKL)

andersw

Andreas Wallström
Prognoschef och bitr. chef för makroanalys
Swedbank

asapia

Åsa-Pia Järliden Bergström
Ekonom offentliga finanser
LO

anmalan

ANMÄLAN

Anmälan är öppen!

Gå vidare med knappen nedan.

PRISER
Medlem i Akademikerförbundet SSR: 5.490 kr ex. moms.
Icke medlem: 6.990 kr ex. moms.

Intresseanmälan att delta på middagen på Ekonomidagarna 2021

kontakt

KONTAKT

Insight Events Sweden
Organisatör
+46 (0)8 587 662 00
info@insightevents.se

Stefan Broman
Project manager
E-post: stefan.broman@insightevents.se

Magnus Sjölander
Deltagarplats
+46 (0)8 58766214
magnus.sjolander@insightevents.se

Roland Behrendt
Utställing/sponsorskap
+46 (0)8 58766277
roland.behrendt@insightevents.se