Insight_finance_Straight_Blue

LÄS MER OM KONFERENSEN (NY SIDA)

header

KUNDERNA DRIVER DEN DIGITALA UTVECKLINGEN & EFTERFRÅGAR NYA TJÄNSTER

Bankernas framtid i den digitaliserade världen!

Det råder inga tvivel om att det händer mycket inom bankbranschen nu. Nya digitala tjänster uppkommer hela tiden vilket öppnar upp för eventuella samarbeten för bankerna. Vad kunden efterfrågar sätts mer och mer i fokus vilket gör att det gäller att hänga med i förändringarna.

Den 14 februari 2018 kommer SvD Bank Summit 2018 gå av stapeln med talare som Lena Apler grundare och tillförordnad VD Collector, Peter Dahlgren VD Nordnet, Berit Behring VD Danske Bank och Rikard Josefson ny VD på Avanza.

Förmiddagen kommer att präglas av makroekonomi med bland annat Finansinspektionen, Svenska Bankföreningen och Svenskt Kvalitetsindex som talare. Eftermiddagen fortsätter med spårvalen Digi/Tech och Strategi. Där kommer det bland annat att pratas om robotrådgivning, regelverk, kundupplevelse och paneldiskussioner som tar upp högaktuella ämnen.

Ett spännande inslag under dagen är Elin Helander som är kognitionsvetare och forskningsansvarig på Dreams som kommer att berätta hur man skapar finansiella tjänster utefter hjärnans funktion och inte tvärtom. Vi får även lyssna till Dana Cuffe, Chief Operating Officer and Head of Strategy på Aldermore Bank i London som pratar om transformation av organisationen och hur man bygger framtidens organisation.

Självklart finns det också tillfällen att nätverka med samtliga deltagare under dagen för att diskutera aktuella utmaningar och möjligheter inom bankbranschen.

LÄS MER OM KONFERENSEN (ÖPPNAS I NY SIDA)

HÄMTA BROSCHYR

KONTAKT

Senior projketledare
Christine Angerman
Insight Events Sweden
christine.angerman@insightevents.se

KONFERENS I SAMMARBETE MED

SvD

EVENTS I SAMARBETE MED SVD

Konferensen passerad, nytt datum ej bestämt

Financial Forum

14 februari 2018

Bank Summit

15 maj 2018

Investor Summit

19-20 september 2018

SvD Energy Summit