Den senaste kunskapen och nyheterna inom gatubelysning för ökad trygghet, tillgänglighet och trafiksäkerhet

Varmt välkommen till Gatubelysningsforum 2022, mötesplatsen för dig som arbetar med utomhusbelysning inom den offentliga miljön. Här vill vi möta behovet av att träffa branschkollegor och ge dig inspiration att skapa en smart, trygg och hållbar stad. En unik möjlighet att ta del av det senaste inom forskning, utveckling och nyheter.

Två fullspäckade dagar där du får lyssna och ställa frågor till experter inom området som delar med sig av sina kunskaper, erfarenheter och bästa tips.

Det kommer bli många intressanta föreläsningar med spännande innovativa lösningar och givande diskussioner. På programmet står aktuella ämnen så som styrning, trygghet, trafiksäkerhet och cirkulär ekonomi. Vi kommer också att belysa det komplexa området att bygga en trygg stad som är bra för ekologin.

  • Vad händer i branschen och vilken utveckling är det som sker?
  • Kan man bygga en trygg stad som är bra för ekologin?
  • Hur ser framtidens gatubelysning ut?

Du kommer också få ta del och bli inspirerad av ett gränsöverskridande projekt i Sverige och Danmark som visar på att ljuset känner inga gränser och påverkar oss alla oavsett var vi befinner oss.

Ur programmet:

  • Effekterna av ljusföroreningar på arter och ekosystem och uppdaterade rekommendationer för att minska påverkan
  • Genomtänkt och effektivt belysningsarbete i Jönköping
  • Specialtillverkad solcellsdriven parkbelysning till den historiska miljön i Hagaparken

Glöm inte att anmäla dig till nätverksmiddagen på konferensens första dag – ett utmärkt tillfälle att utbyta erfarenheter med branschkollegor.

Välkommen!