Frågor och svar

Du kan anmäla dig direkt på webbplatsen genom att gå in på det eventet du vill anmäla dig till och klicka på ”Anmälan”, eller genom att kontakta oss.

Avbokningsregler för konferenser
Vid avbokning, som skall göras skriftligen, debiteras ingen avgift om avbokningen sker 30 dagar före första konferensdagen, 50% om avbokningen sker senast 14 dagar före och 100% om avbokningen sker senare.

Deltagare som har anmält sig till en gratis middag och uteblir debiteras 750:- om ej avbokning sker senast två veckor före konferensdagen.

Avbokningsregler för kurser
Vid avbokning, som skall göras skriftligen och bekräftas via email, debiteras ingen avgift om avbokningen sker senast en månad före kursdatum. Sker avbokning senare än 30 dagar före kursdatum debiteras 100% av kursavgiften. Om du får förhinder och inte har möjlighet att delta kan du självklart överlåta din plats till en kollega.

Det går bra att överlåta din plats till en kollega. Kontakta oss snarast.
Information om detta hittar du i broschyren och på webbplatsen under aktuellt event. Är du anmäld till en konferens/kurs kommer ett lokalbesked skickas ut c.a 1 månad innan eventet går av stapeln. Du hittar också information om lokalen c.a 1 månad innan eventstart på vår webbplats.
Priset är exklusive moms. Dokumentation, lunch samt för- och eftermiddagskaffe ingår i priset.
Gå till anmälan på ett event och fyll i dina uppgifter. Finns en rabattkod tillgänglig för eventet så kommer du se en ruta för detta på en av anmälningssidorna. Skriv i din rabattkod så uppdateras priset automatiskt.
Om du ringer in din anmälan, säg till att du vill utnyttja din voucher, annars gör en notering på den skriftliga anmälan. Du kan också ange detta i kommentarsfältet om du anmäler dig på webbplatsen. Originalet av vouchern skall sedan skickas till vårt kontor. Adress: Insight Events Sweden AB, Box 7022, 103 86 Stockholm.
Bokning av hotell gör ni själva men ni kan få rabatt på er hotellvistelse. Vi samarbetar med ett flertal hotell i Stockholmsområdet.
Vill du inte längre ha några utskick från oss så kan du kontakta oss via tfn: 08 587 662 00 och meddela oss nödvändiga ändringar, returnera broschyren med posten alternativt skicka ett mail till databas@insightevents.se.

Vill du ändra dina uppgifter i vår databas så går det bra att antingen ringa oss på 08 587 662 00 eller skicka ett mail till databas@insightevents.se

Vårt kontor är beläget på Sankt Göransgatan 57 i Stockholm. Du hittar en karta på vår kontaktsida.
Vi har organisationsnummer: 556496-1497