Våra samarbetspartners

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR

Insight Events Sweden har ett samarbete med Akademikerförbundet SSR. Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR har rabatt på vissa av våra kurser och konferenser som rör din profession.

10 april 2019

Mötesplats HR

10-11 oktober 2019

Ekonomidagarna, Örebro

20-21 november 2019

Socionomdagarna

Groth & Co

Groth & Co har skapat och optimerat immaterialrätt sedan 1869 vilket gör oss till Skandinaviens äldsta företag inom branschen. Då var vi en patentbyrå. Idag är vi en modern IP-byrå som erbjuder personlig rådgivning inom samtliga områden. Vi har experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Genom att löpande utveckla nya tjänster strävar vi efter och bidrar till att stärka våra kunders position.

26 september 2019

Patentdagen

23 januari 2020

Varumärkesdagen

SvD

Svenska Dagbladet

SvD är Sveriges kvalitetsmorgontidning, grundad 1884 och utkommer dagligen i flera kanaler: på papper och naät, i mobil och läsplatta. SvD är idag Sveriges ledande morgontidning. SvD Näringsliv är Sveriges största affärstidning. SvD når dagligen nära en miljon läsare och ger läsarna sammanhang och perspektiv på nyhetsflödet.

SvD Näringsliv erbjuder läsarna dagligen en god överblick över de viktigaste ekonominyheterna och förståelse kring händelser i världsekonomin. Sajten nliv.se följer Affärs-Sverige i realtid. Är först med de senaste och hetaste nyheterna och analyserna från affärsvärlden.

13 februari 2019

Bank Summit

8 maj 2019

Investor Summit

4 september 2019

SvD Energy Summit

2 oktober 2019

SvD Insurance Summit

psykoterapistiftelsen-logotype

Psykoterapistiftelsen

PsykoterapiStiftelsen har till ändamål att främja psykisk hälsa hos barn, ungdomar, vuxna och äldre genom att psykoterapi kommer till användning för dem som kan dra nytta av den.

24-25 september 2018

PsykoterapiMässan