Samarbetspartners

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSRInsight Events Sweden har ett samarbete med Akademikerförbundet SSR. Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR har rabatt på vissa av våra kurser och konferenser som rör din profession.

Events i samarbete med Akademikerförbundet SSR:

25-26 april 2018

Mötesplats HR

21-22 november 2018

Socionomdagarna

Groth & Co

Groth & Co har skapat och optimerat immaterialrätt sedan 1869 vilket gör oss till Skandinaviens äldsta företag inom branschen. Då var vi en patentbyrå. Idag är vi en modern IP-byrå som erbjuder personlig rådgivning inom samtliga områden. Vi har experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Genom att löpande utveckla nya tjänster strävar vi efter och bidrar till att stärka våra kunders position.

Events i samarbete med Groth & Co:

27 september 2018

Patentdagen

24 januari 2019

Varumärkesdagen

Svenska Dagbladet

SvDSvD är Sveriges kvalitetsmorgontidning, grundad 1884 och utkommer dagligen i flera kanaler: på papper och naät, i mobil och läsplatta. SvD är idag Sveriges ledande morgontidning. SvD Näringsliv är Sveriges största affärstidning. SvD når dagligen nära en miljon läsare och ger läsarna sammanhang och perspektiv på nyhetsflödet.

SvD Näringsliv erbjuder läsarna dagligen en god överblick över de viktigaste ekonominyheterna och förståelse kring händelser i världsekonomin. Sajten nliv.se följer Affärs-Sverige i realtid. Är först med de senaste och hetaste nyheterna och analyserna från affärsvärlden.

Events i samarbete med SvD:

Konferensen passerad, nytt datum ej bestämt

Financial Forum

15 maj 2018

Investor Summit

19-20 september 2018

SvD Energy Summit

13 februari 2019

Bank Summit

PsykoterapiStiftelsen

psykoterapistiftelsen-logotypePsykoterapiStiftelsen har till ändamål att främja psykisk hälsa hos barn, ungdomar, vuxna och äldre genom att psykoterapi kommer till användning för dem som kan dra nytta av den.

Events i samarbete med PsykoterapiStiftelsen:

24-25 september 2018

PsykoterapiMässan