maj 25, 2023 Webmaster

Välkommen till Servicedesk Forum 2023

Hur kommer framtidens support se ut? Är den både förebyggande och preventiv där människan och AI fungerar i harmoni med varandra?

Varmt välkommen till Servicedesk Forum 2023 som arrangeras den 10-11 oktober i Stockholm. Årets viktigaste mötesplats för personer som arbetar med servicedesk, helpdesk och IT-support har genom åren besökts av tusentals deltagare och nu är vi mycket stolta att kunna presentera ett riktigt spännande program!

Under två intensiva konferensdagar kommer du som deltagare att få ta del av praktikfall, expertföreläsningar och nya insikter. Dessutom kommer vi traditionsenligt att dela ut priser i Servicedesk Awards. Om du inte redan har skickat in dina nomineringar så gör du det här

Vi är just nu inne i en mycket spännande utvecklingsfas när det gäller service och support. Både när det gäller hur vi hanterar AI och avancerade analyser av alla ärenden som kommer in till supporten. Men också hur vi agerar i detta nya landskap med våra kompetenser och ledarskapet. Hur skapar du förutsättningar för medarbetarna att kunna möta kunden på bästa tänkbara sätt samtidigt som du skapar en kulturdriven support där medarbetarna utvecklas och har roligt på jobbet.

Några frågor som vi kommer att ta upp under årets konferens är:

• Hybrit ledarskap – vad innebär det på riktigt att arbeta och leda i en hybrid miljö?

• Hur ska vi tänka kring ChatGPT – möjlighet eller utmaning?

• Supporthjältar är säkerhetshjältar – hur tänka kring cyberhot och intrång?

• Kan människan och framtidens avancerade AI fungera tillsammans?

• Hur skapar du en kulturdriven support med högt engagemang bland medarbetarna?

Missa inte möjligheten att under konferensen lyssna till de som i praktiken har börjat omvandlingen till att framtidssäkra sin servicedesk och support. Boka din plats på årets viktigaste event redan idag där du har möjlighet att umgås med kollegor i branschen, beslutsfattare och ledande experter.

Varmt välkommen till Stockholm i oktober!

Läs hela programmet här
Boka din plats redan här
Ladda ner programmet som PDF här