februari 13, 2018 Webmaster

Treasuryorganisationens framtida techlösningar

larsVi tog ett snack med Lars Beckman på CORE Process inför deras medverkan som utställare på Nordic Cash & Treasury Management.

Hur skulle du beskriva det perfekta samarbetet mellan CORE och era uppdragsgivare?
– Självklart är våra kunders behov i centrum för oss och att hitta det perfekta samarbetet är den stora utmaningen. Varje kunds behov är unikt och det gäller för oss att skräddarsy de tekniska lösningarna så att de fungerar som ett komplement till våra kunders befintliga processer. Att hitta det samspelet är det roliga och vi ger oss inte förrän vi skapat lösningarna som ger maximal trygghet och effektivitet för kunderna i deras dagliga arbeten.  Return on Investment (ROI) är självklart alltid i centrum för CORE.

Det låter betryggande, men hur jobbar ni konkret för att möta dessa behov?
– Jag kan ge ett exempel i en av våra befintliga kunder, ITAB Shop Concept. Här skapades förtroende genom att våra konsulter snabbt förstod kundens behov av snabb avkastning på investerat kapital. Här gällde det alltså inte bara att hitta tekniska lösningarna som passade kunden, utan här har vi på CORE även en aktiv roll som partner och rådgivare i förändringsprocesserna i kundens tillväxt och geografisk expansion. Vi eftersträvar alltid ett öppet och rakt samarbete, där vi uppmanar våra kunder till dialog för att vi tillsammans ska hitta de perfekta lösningarna för varje enskilt företags verksamhet.  Jag tror faktiskt att vi utmärker oss genom personligt bemötande, närhet och tillgänglighet, både när det gäller teknisk support och rådgivning.

Är det första gången ni medverkar på konferensen?
– Ja. Vi på CORE har bra flyt nu och känner oss mer än redo att vara utställare på Nordic Cash & Treasury. Eftersom vi skräddarsyr lösningar inom treasury med både system och tjänster tror vi att mässan kommer att vara ett perfekt forum för oss.

Vilka är era förväntningar på dagarna?
– Vi har skyhöga förväntningar förstås! Självklart ska det bli trevligt att nätverka med kollegor och konkurrenter, men vi hoppas också kunna lära oss mer om de förväntningar som framtida kunder kan tänkas ha på oss. Vi ser fram emot många intresserade och frågvisa besökare i vår monter, så vi får möjlighet att berätta mer om vad det är som gör CORE Process unikt som företag inom treasury. Vi är även här för att skapa gemenskap!