valkommen

VÄLKOMMEN TILL NORDIC CASH & TREASURY MANAGEMENT!

HUR PLANERA TREASURY OCH CASH MANAGEMENT NÄR ALLA PLANER ÄNDRAS?

Det senaste året har verkligen skakat om oss alla och mycket som vi tidigare har tagit för givet är inte självklart längre. Hur kan vi till exempel planera verksamheten långsiktigt när omständigheterna ständigt förändras? Är förändring det nya normaltillståndet? Hur ser samhället och ekonomin ut i framtiden efter Covid-19 pandemin?

Under research inför Nordic Cash & Treasury Management har vi pratat med er proffs, om ert arbete och om er verksamhet, och fått veta hur krisen inneburit förändringar, i strukturen, rollen och verksamheten. Samtidigt som pandemin pågår vet vi att ni är många som ställer om och digitaliserar verksamheten. Detta på ett sätt som var otänkbart bara för ett år sedan med distansarbete och införande av nya tekniska lösningar. Gamla system ska bytas ut mot nya med ökade krav på cybersäkerhet. Det händer mycket, och det går fort, pandemin till trots! På konferensen kommer ni lyssna till experter och inspireras av hur kollegor på andra företag löser sina utmaningar. Som traditionen bjuder ges tid att nätverka med andra deltagare och lära av varandra. Utbyte och kunskap i fokus.

Nytt format i år! Konferensen är Sveriges mest etablerade mötesplats för personer inom cash och treasury funktionen på stora nordiska bolag. Det börjar lätta nu, men vi går från en tid av pandemi. Vi har därför behövt tänka till på upplägget med anledning av restriktioner för fysiska deltagare och för säkerhet och maximalt utbyte. Vi vet att ni är många som vill träffas och vi vill naturligtvis möjliggöra det på plats!

Vi har med detta i minne skapat olika fokus på de två dagarna där första dagen har fokus på makro, geopolitiska frågor samt digitalisering och cybersäkerhet för dig som arbetar inom Treasury men även som CFO och finanschef. Andra dagen kommer vi diskutera mer traditionella frågor som betalningsflöden, likviditetshantering och prognostisering för dig som arbetar inom Treasury och Cash Management verksamheten.

Du väljer vilken av dagarna du finner mest intressant – i mån av plats och bokar på. Naturligtvis bjuds på mingel oavsett vilken dag du väljer.

Vi hoppas att detta upplägg ska ge dig det bästa av just de frågor och ämnen som du vill fördjupa dig inom, samtidigt som vi kan ses säkert. För att utbyta kunskap och nätverka och – för att avsluta med samkväm och sedvanligt mingel – i år med något längre avstånd, men likväl lika trevligt som vanligt!

Vi är många som ser fram emot att ses!

NYHETER

program

PROGRAM

Vi presenterar stolt programmet för 2021!

sponsorer-utstallare

SPONSORER & UTSTÄLLARE

Nordic Cash & Treasury Management samlar årligen +300 deltagare ur målgruppen, Head of Treasury and Head of Cash Management och andra finansiella nyckelpersoner från stora nordiska bolag. Här finns möjlighet för samarbetspartners att möta och nätverka med de mest initierade av Cash & Treasury experterna i Norden.

För mer information, vänligen kontakta:
Roland Behrendt
+46 (0)8 587 662 77
roland.behrendt@insightevents.se

LEAD SPONSOR 2021

NETWORKING SPONSOR 2021

SPONSORS 2021

EXHIBITORS 2021

talare

TALARE

Vi presenterar stolt talarlistan för 2021!

cash_talare_201816

William De Vijlder

Group Chief Economist, BNP Paribas

per_j

Per Jansson

Sveriges Riksbank

talare_cash_daria

Daria Krivonos

CEO & Futurist, Copenhagen Institute for Future Studies

talare_cash_john

John Hassler

Professor i makroekonomi, Stockholms universitet

anmalan

ANMÄLAN

Anmälan är öppen!

Nytt för i år! Du väljer en dag att delta.

PRISER*

Primär målgrupp: 7.990 kr

Sekundär målgrupp: Bank, konsult eller leverantör hänvisas till våra sponsor-/utställarplatser via: Roland Behrendt, +46 (0)8 587 662 77, roland.behrendt@insightevents.se

Är du intresserad av att delta men tillhör ej ovan funktioner, vänligen kontakta Anna Pettersson, +46 8 587 662 94, anna.pettersson@insightevents.se

*Anmälan är endast öppen för den primära målgruppen, dvs för dig som arbetar som chef eller är ansvarig inom cash- och treasuryfunktionen på stora nordiska företag.

Arbetar du på bank är konsult eller leverantör hänvisar vi dig till våra sponsor-/utställarplatser och ber dig kontakta: Roland Behrendt, +46 (0)8 587 662 77, roland.behrendt@insightevents.se. Vi förbehåller oss rätten att avböja bokningar som hamnar utanför den kategori vi avser som primära målgruppen.

bilder
kontakt

KONTAKT

Stefan Broman
Projektledare
+46 (0)8 587 662 23
stefan.broman@insightevents.se

Roland Behrendt
Utställning/sponsorskap
+46 (0)8 587 662 77<
roland.behrendt@insightevents.se

Anna Pettersson
Deltagarplats
+46 (0)8 587 662 94
anna.pettersson@insightevents.se