valkommen

VÄLKOMMEN TILL NORDIC CASH & TREASURY MANAGEMENT!

Viktig uppdatering! Nordic Cash & Treasury flyttas fram!

Vi gissar att få undgått coronavirusets framfart i såväl media och i samhället och de restriktioner det medför. Utvecklingen har gått fort på några få dagar. I nuläget känns läget osäkert och svårt att förutspå eller planera. Vi har därför beslutat att ställa in Nordic Cash & Treasury 17-18 mars för att återkomma strax efter sommaren 8-9 september.

Vi ser fram emot att välkomna er då istället. Vill du flytta över din bokning till det nya tillfället behöver du inte göra någonting, din reservation är redan förflyttad. Vill du avvara din plats, meddela oss senast  1 månad före  konferensens start då konferensen vanligtvis blir fullbokad mycket snabbt.


Vi står idag inför stora omvälvningar både med den snabba digitala transformationen och automatisering men även geopolitiskt med en osäker omvärld med till exempel Trump, handelskonflikter/sanktioner och Brexit. Allt detta sätter ännu högre krav på att skapa en effektiv treasuryfunktion. Hur kan vi navigera i detta nya landskap på ett effektivt sätt inom treasury och cash management? Ökad digitalisering ökar också riskerna för Cybercrime som nu har blivit en stor industri över hela världen. Vi kan på konferensen också presentera Alissa Knight som är speciellt inbjuden från USA. Hon har över 20 års erfarenhet som cybersäkerhetsspecialist och är även författare och uppskattad föreläsare som till exempel på Money 20/20 i Las Vegas.

Detta och mycket annat kommer vi diskutera när vi för 17:e gången öppnar upp dörrarna till Nordic Cash & Treasury Management. Konferensen är Sveriges mest etablerade mötesplats för personer inom cash och treasuryfunktionen på stora nordiska bolag. Du får möjlighet att nätverka med kollegor från hela landet som delar samma utmaningar och problem som du. Du får också en unik möjlighet att knyta direktkontakt med de mest framstående aktörerna i branschen.

NYHETER

program

PROGRAM

Vi presenterar stolt programmet för 2020!

sponsorer-utstallare

SPONSORER & UTSTÄLLARE

Nordic Cash & Treasury Management samlar årligen +300 deltagare ur målgruppen, Head of Treasury and Head of Cash Management och andra finansiella nyckelpersoner från stora nordiska bolag. Här finns möjlighet för samarbetspartners att möta och nätverka med de mest initierade av Cash & Treasury experterna i Norden.

För mer information, vänligen kontakta:
Roland Behrendt
+46 (0)8 587 662 77
roland.behrendt@insightevents.se

LEAD SPONSOR 2020

NETWORKING SPONSOR 2020

CO-SPONSOR 2020

SPONSORS 2020

EXHIBITORS 2020

talare

TALARE

Vi presenterar stolt 2020 års talarlista!

cash_talare_201816

William De Vijlder

Group Chief Economist, BNP Paribas

alissa

Alissa Knight

Managing Partner, Knight Ink

talare_cash_daria

Daria Krivonos

CEO & Futurist, Copenhagen Institute for Future Studies

talare_cash_john

John Hassler

Professor i makroekonomi, Stockholms universitet

anmalan

ANMÄLAN

Konferensen är fullbokad!

Intresset har varit rekordstort och konferensen är i dagsläget fullbokad.

Är du intresserad av att gå kan du lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig om en plats blir ledig!

bilder
kontakt

KONTAKT

Stefan Broman
Projektledare
+46 (0)8 587 662 23
stefan.broman@insightevents.se

Roland Behrendt
Utställning/sponsorskap
+46 (0)8 587 662 77<
roland.behrendt@insightevents.se

Anna Pettersson
Deltagarplats
+46 (0)8 587 662 94
anna.pettersson@insightevents.se