valkommen

VÄLKOMMEN TILL NORDIC CASH & TREASURY MANAGEMENT 2023!

Världen håller andan just nu då vi alla lever i en verklighet där vi precis kom ur en pandemi till en värld med stor osäkerhet både geopolitiskt med krig i Europa, komponentbrist, energiproblem, inflation och högre räntor. Hur agerar vi inom Treasury och Cash Management i denna nya osäkra värld för att hantera och balansera våra risker inom bolaget? Vilken typ av lågkonjunktur kommer vi gå in i 2023? Blir det en kraschlandning eller inte? Fokus har aldrig varit högre på Treasury funktionen än idag och på många sätt är också Treasury en roll i förändring där du behöver ha kompetens inom den ökade digitaliseringen, Business Intelligence och inte minst Compliance regelverken. Branschen genomgår ett skifte där det ofta är svårt för de mer traditionella industribolagen att behålla och attrahera nyckelpersoner inom Treasury då många nya bolag inom bland annat den gröna omställningen rycker i deras kompetens.

På konferensen bjuds ni in till att lyssna till experter, samt inspireras av hur kollegor på andra företag löser sina utmaningar inom dessa områden. Som traditionen bjuder ges tid att nätverka med andra deltagare och lära av varandra. Insikter, nätverkande och kunskap i fokus!

Du kommer under dagarna bland annat få träffa och lyssna till;

  • Daria Krivonos, CEO & Futurist, Copenhagen Institute for Future Studies
  • Anna Breman, Vice Riksbankschef, Riksbanken
  • Ylva Hedén Westerdahl, prognoschef, Konjunkturinstitutet
  • Sara Högberg, Head of Risk och Treasury Control, Husqvarna
  • William De Vijlder, Group Chief Economist, BNP Paribas
  • Mattias Persson, chefekonom och global chef Swedbank Makroanalys, Swedbank

 

Varmt välkommen till Sveriges mest etablerade mötesplats för dig inom Cash Management & Treasury, nu tillbaks i mars 2023.

Vi ses den 21 – 22 mars!

Stefan Broman
Team Leader & Senior Project Manager
Insight Events Sweden

talare

TALARE

cash_talare_201816

William De Vijlder

Group Chief Economist, BNP Paribas

mattias_p

Mattias Persson

Swedbank

talare_cash_daria

Daria Krivonos

CEO & Futurist, Copenhagen Institute for Future Studies

program

PROGRAM 2023

Programmet uppdateras löpande

sponsorer-utstallare

SPONSORER & UTSTÄLLARE

Nordic Cash & Treasury Management samlar årligen +300 deltagare ur målgruppen, Head of Treasury and Head of Cash Management och andra finansiella nyckelpersoner från stora nordiska bolag. Här finns möjlighet för samarbetspartners att möta och nätverka med de mest initierade av Cash & Treasury experterna i Norden.

För mer information, vänligen kontakta:
Roland Behrendt
+46 (0)8 587 662 77
roland.behrendt@insightevents.se

LEAD SPONSOR

NETWORKING SPONSOR

SPONSORS

EXHIBITORS

anmalan

ANMÄLAN

PRISER*

Primär målgrupp: 7.990 kr

*Anmälan är endast öppen för den primära målgruppen, dvs för dig som arbetar som chef eller är ansvarig inom cash- och treasuryfunktionen på stora nordiska företag. Priserna är exkl.moms.

Sekundär målgrupp: Bank, konsult eller leverantör hänvisas till våra sponsor-/utställarplatser via: Roland Behrendt, +46 (0)8 587 662 77, roland.behrendt@insightevents.se

Är du intresserad av att delta men tillhör ej ovan funktioner, vänligen kontakta Anna Pettersson, +46 8 587 662 94, anna.pettersson@insightevents.se

Arbetar du på bank är konsult eller leverantör hänvisar vi dig till våra sponsor-/utställarplatser och ber dig kontakta: Roland Behrendt, +46 (0)8 587 662 77, roland.behrendt@insightevents.se. Vi förbehåller oss rätten att avböja bokningar som hamnar utanför den kategori vi avser som primära målgruppen.

Läs mer om våra anmälningsvillkor här

bilder
kontakt

KONTAKT

Stefan Broman
Projektledare
+46 (0)8 587 662 23
stefan.broman@insightevents.se

Roland Behrendt
Utställning/sponsorskap
+46 (0)8 587 662 77<
roland.behrendt@insightevents.se

Anna Pettersson
Deltagarplats
+46 (0)8 587 662 94
anna.pettersson@insightevents.se