valkommen

VÄLKOMMEN TILL NORDIC CASH & TREASURY MANAGEMENT!

Viktig uppdatering! Nordic Cash & Treasury 8-9 september, vi kör digitalt!

För att kunna genomföra konferensen under rådande restriktioner kommer Nordic Cash & Treasury 2020 köras digitalt.

Detta innebär också att vi kan öppna för fler bokningar, dock är platserna fortfarande begränsade för att säkerställa bästa interaktion!

Vi ser fram emot att välkomna er digitalt i spetember!


Vi står idag inför stora omvälvningar både med den snabba digitala transformationen och automatisering men även geopolitiskt med en osäker omvärld med till exempel Trump, handelskonflikter/sanktioner och Brexit. Allt detta sätter ännu högre krav på att skapa en effektiv treasuryfunktion. Hur kan vi navigera i detta nya landskap på ett effektivt sätt inom treasury och cash management? Ökad digitalisering ökar också riskerna för Cybercrime som nu har blivit en stor industri över hela världen. Vi kan på konferensen också presentera Alissa Knight som är speciellt inbjuden från USA. Hon har över 20 års erfarenhet som cybersäkerhetsspecialist och är även författare och uppskattad föreläsare som till exempel på Money 20/20 i Las Vegas.

Detta och mycket annat kommer vi diskutera när vi för 17:e gången öppnar upp dörrarna till Nordic Cash & Treasury Management. Konferensen är Sveriges mest etablerade mötesplats för personer inom cash och treasuryfunktionen på stora nordiska bolag. Du får möjlighet att nätverka med kollegor från hela landet som delar samma utmaningar och problem som du. Du får också en unik möjlighet att knyta direktkontakt med de mest framstående aktörerna i branschen.

NYHETER

program

PROGRAM

Vi presenterar stolt programmet för 2020!

sponsorer-utstallare

SPONSORER & UTSTÄLLARE

Nordic Cash & Treasury Management samlar årligen +300 deltagare ur målgruppen, Head of Treasury and Head of Cash Management och andra finansiella nyckelpersoner från stora nordiska bolag. Här finns möjlighet för samarbetspartners att möta och nätverka med de mest initierade av Cash & Treasury experterna i Norden.

För mer information, vänligen kontakta:
Roland Behrendt
+46 (0)8 587 662 77
roland.behrendt@insightevents.se

LEAD SPONSOR 2020

NETWORKING SPONSOR 2020

CO-SPONSOR 2020

SPONSORS 2020

EXHIBITORS 2020

talare

TALARE

Vi presenterar stolt 2020 års talarlista!

cash_talare_201816

William De Vijlder

Group Chief Economist, BNP Paribas

alissa

Alissa Knight

Managing Partner, Knight Ink

talare_cash_daria

Daria Krivonos

CEO & Futurist, Copenhagen Institute for Future Studies

talare_cash_john

John Hassler

Professor i makroekonomi, Stockholms universitet

anmalan

ANMÄLAN

Då vi genomför konferensen digitalt, kan vi öppna konferensen åter för bokningar!

Obs, begränsat antal platser för att säkerställa bästa interaktion, så vänta inte för länge!

PRISER*

Primär målgrupp: 4990 kr

Sekundär målgrupp: Bank, konsult eller leverantör hänvisas till våra sponsor-/utställarplatser via: Roland Behrendt, +46 (0)8 587 662 77, roland.behrendt@insightevents.se

Är du intresserad av att delta men tillhör ej ovan funktioner, vänligen kontakta Anna Pettersson, +46 8 587 662 94, anna.pettersson@insightevents.se

*Anmälan är endast öppen för den primära målgruppen, dvs för dig som arbetar som chef eller är ansvarig inom cash- och treasuryfunktionen på stora nordiska företag.

Arbetar du på bank är konsult eller leverantör hänvisar vi dig till våra sponsor-/utställarplatser och ber dig kontakta: Roland Behrendt, +46 (0)8 587 662 77, roland.behrendt@insightevents.se. Vi förbehåller oss rätten att avböja bokningar som hamnar utanför den kategori vi avser som primära målgruppen.

bilder
kontakt

KONTAKT

Stefan Broman
Projektledare
+46 (0)8 587 662 23
stefan.broman@insightevents.se

Roland Behrendt
Utställning/sponsorskap
+46 (0)8 587 662 77<
roland.behrendt@insightevents.se

Anna Pettersson
Deltagarplats
+46 (0)8 587 662 94
anna.pettersson@insightevents.se