september 3, 2020 Webmaster

Årets #NordicCash-tävling nu avgjord!

Vi är glada att kunna meddela att årets #NordicCash-tävling har en finsk twist! Finland är känt för mycket, såsom renar och sjöar. Det är också känt för de många destillerierna. En av dessa kallas Kyrö, som nu har börjat tillverka handdesinfektionsmedel utöver deras mer traditionella produktion. De lyckliga vinnarna av denna tävling får ett exklusivt handdesinfektionsmedel. Perfekt i tider av covid.

Tävlingen är avslutad och vinnaren korad!

Årets #NordicCash-tävling är nu avslutad och vi kan äntligen presentera vinnarna. Stort grattis till Hannu Hyrkäs samt Sebastian Bülow, de lyckliga vinnarna som får ett exklusivt handdesinfektionsmedel.

Tävlingen presenterades i samarbete med Opus Capita och Analyste, de två företagen som nu gått ihop och kombinerat sitt erbjudande för att skapa en gemensam lösning för Cash management.

Deras satsning är nu lanserad och heter Nomentia. Du kan läsa mer på www.nomentia.com