augusti 23, 2021 Webmaster

Viktig uppdatering – Nordic Cash & Treasury 2021 ställs in, tillbaka 2022 igen!

Bästa deltagare,

Vi har in i det längsta planerat för ett fysiskt Nordic Cash & Treasury Management.Covid-19 stökar dock fortfarande till det. Inte pga myndigheterna denna gång, utan pga flertalet företags interna policys som inte tillåter sina anställda att delta på fysiska event. En betydande mängd deltagare har därför tvingats avboka sig den senaste veckan. Det gör att läget känns osäkert, särskilt då vi vet att då flertalet sett fram emot ett ses fysiskt igen. Vi har därför tagit beslutet att inte köra eventet alls nu i september. Ett antiklimax naturligtvis, men ett avvägt beslut utifrån det osäkra läget. Vi tar nya tag framåt våren 2022, då gör vi nämligen ett nytt försök!

Till dess ser vi fram emot bättre tider rörande policies, smittspridning och fortsatt goda vaccinationsprogram. Och mest av allt ser vi fram emot att bjuda in dig igen i vår!

Vid frågor och funderingar allmänt om nytt datum och praktiskt kring deltagande, kontakta Amanda.Nilsson@insightevents.se.

Vi önskar er en god och frisk höst!

Vänliga hälsningar,

Insight Events Sweden