Insight_energy_Straight

LÄS MER OM KONFERENSEN (NY SIDA)

header2

Allt ska elektrificeras men var ska elen komma ifrån?

Energibranschen står idag inför många stora utmaningar med ökade kundkrav, snabbare digitalisering och frågan är hur vi skapar framtidens hållbara energiförsörjning. Vi har under de senaste åren haft mycket fokus på hur man kan ha en mer flexibel energieffektivisering och hur vi kan hantera våra kapacitetsutmaningar. Hur ser trenderna ut framöver med tanke på komplexiteten på marknaden och hur kan man bygga en långsiktig samverkan mellan industrin och samhället? Teknikutveckling och innovation är nödvändigt för energiomställningen – men hur kan takten ökas och vad kan energibranschen lära från andra branscher?

På SvD Energy Summit samlar vi viktiga nyckelpersoner i energibranchens ekosystem som ger sin syn på dagens marknad och berättar om de strategiska val de gjort. De lyfter också blicken för att fånga framtidens innovativa möjligheter och hot. Konferensen ger dig en tydligare bild av utvecklingen men också lösningar på de problem branschen står inför.

Du får också en unik möjlighet att nätverka med kollegor från hela landet och knyta direktkontakt med några av nyckelpersonerna inom branschen. Välj också ifall du vill fördjupa dig inom SMARTA ELNÄT & FRAMTIDENS HÅLLBARA ENERGIFÖRSÖRJNING eller INNOVATIONER & NYA AFFÄRSMODELLER vid de olika spårvalen.

Högaktuella paneldiskussioner fördjupar också samtalen om några av branschens viktigaste frågor. Efter konferensen kommer du att ha en bättre bild av riktningen som branschen är på väg mot.

LÄS MER OM KONFERENSEN (ÖPPNAS I NY SIDA)

HÄMTA BROSCHYR

KONTAKT

Senior projketledare
Stefan Broman
Insight Events/ SvD Energy Summit
stefan.broman@insightevents.se

KONFERENS I SAMMARBETE MED

SvD

EVENTS I SAMARBETE MED SVD

4 september 2019

SvD Energy Summit

2 oktober 2019

SvD Insurance Summit

12 februari 2020

Bank Summit

15 september 2020

Investor Summit