Insight_energy_Straight

LÄS MER OM KONFERENSEN (NY SIDA)

header2

Vi går mot ett decentraliserat energisamhälle med nya partners!

Det gäller att ta ut rätt kompassriktning när värdekedjan håller på att ändras inom energisektorn. Vilken aktör vill vi vara? Vilken strategi ska vi välja? På SvD Energy Summit 19-20 september får du lyssna till dem som håller på att ta ut färdriktningen.

Ett efterfrågat tema för SvD Energy Summit 2018 har varit aggregatorrollen. Vad innebär den för energisystemet? Vi kommer också att diskutera elektrifieringen av transportsektorn. Vad kan vi göra för att öka takten och skapa nödvändiga samarbeten? Hur förbereder sig kommunerna och energibolagen för det ökade behovet av laddningsplatser för elfordon? Kommer energibolagen ta täten tillsammans med näringsliv och kommuner? Digitaliseringen undgår inte heller energibranschen. Digitala plattformars utformning blir utgångspunkten för att hitta värdeskapande både för kunder och leverantörer. Lyssna till några av dem som är med och driver utvecklingen och vet hur en organisation måste agera för att skapa en varaktig kundrelation.

Nya företagsstrukturer bildas, nya aktörer gör investeringar i sektorn och nya teknologier kommer i snabb takt. Anmäl dig till SvD Energy Summit för att öka din förståelse inte bara för energisektorn utan ocksådet omgivande ekosystemet. Efter konferensen kommer du att ha en tydligare bild av utvecklingen men också lösningar på de problem branschen står inför.

Vi ser fram mot att träffas på Grand Hôtel 19-20 september!

Varmt välkommen!

Ruth Sylwan
Senior projektledare
+46 8 587 662 15
ruth.sylwan@insightevents.se

LÄS MER OM KONFERENSEN (ÖPPNAS I NY SIDA)

HÄMTA BROSCHYR

KONTAKT

Senior projketledare
Ruth Sylwan
Insight Events/ SvD Energy Summit
ruth.sylwan@insightevents.se
+46 08 587 662 15

KONFERENS I SAMMARBETE MED

SvD

EVENTS I SAMARBETE MED SVD

Konferensen passerad, nytt datum ej bestämt

Financial Forum

19-20 september 2018

SvD Energy Summit

13 februari 2019

Bank Summit

8 maj 2019

Investor Summit