Sponsorskap & utställning

Att synas på en Insight Events konferens är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ert företag och era tjänster mot en specifik målgrupp.

Förutom ett framträdande på konferensen, marknadsför vi våra samarbetspartners före, under och efter konferensen. Vi marknadsför våra samarbetspartners i all riktad marknadskommunikation mot målgruppen. På konferensen har man två dagar med befintliga och nya kunder för att tillsammans titta närmare på aktuella affärslösningar. Våra deltagare är beslutsfattare från både näringslivet och den offentliga sektorn. Detta ger en stark, riktad och kundfokuserad marknadsföring mot en precis målgrupp.

Vi har en rad olika sponsrings- och utställningsaktiviteter att erbjuda, t.ex:

  • Huvudsponsor – exklusiv marknadsföring av ert företag och era produkter/tjänster innan, under och efter konferensen.
  • Sponsor av dokumentation – Information om era produkter/tjänster i dokumentationen som samtliga deltagare på konferensen erhåller
  • Utställning – Placerad direkt utanför föreläsningssalen, där era säljare/företagsrepresentanter möter konferensens deltagare

Exempel på profilering/marknadsföring som ni kan ta del av:

  • Ert företag exponeras i all marknadsföring inför konferensen
    Betydelse för er: Insight Events genomför en massiv marknadsföring inför konferensen. Under 4 månader marknadsför vi konferensen via tryckt konferensbroschyr, e-mails, banners, telemarketing, nyhetsbrev och självklart på konferensens hemsida. I all denna marknadskommunikation mot den direkta målgruppen presenteras ert företag som samarbetspartner på konferensen, med logotyp, weblänk och företagspresentation.
  • Anförande/kundcase i programmet
    Betydelse för er: Möjlighet att lyfta upp en kund som talar i programmet. Detta ger en exklusiv marknadsföring mot en specifik målgrupp och en stark intresseväckare att diskutera vidare med besökarna i montern.

Våra samarbetspartners är nöjda!

Våra utvärderingar visar att våra partners är mycket nöjda med våra konferenser, deltagarprofilen och sin ROI. Vi arbetar starkt vidare med denna fokus och en viktig fråga för oss är att understödja ett givande nätverkande. Detta gör vi bland annat genom att fokusera mycket på marknadsföringen med personliga inbjudningar och mötesbokningar. Våra högkvalitativa program och det stora intresset för varje konferenstillfälle medför även att våra mötesplatser är en av de mest kvalitativa marknadsplatser som kan erbjudas.

Ta tillfället i akt att marknadsföra ert företag mot rätt målgrupp på ett mycket kostnadseffektivt sätt!

Välkommen att kontakta våra erfarna säljare för ytterligare information. Vi hjälper gärna till att skräddarsy en optimal lösning som passar just ert företagsspecifika behov.

Kontakta oss!

Roland Behrendt
Senior Commercial Manager
+46 (0)8 587 662 77
roland.behrendt@insightevents.se

Linda Forsberg
Sales Manager
+46 (0)8 587 662 37
linda.forsberg@insightevents.se