07/09/2023 Webmaster

Gatubelysningsforum 2023 – praktisk information

Varmt välkommen till Gatubelysningsforum 2023

 

Tid och plats
Gatubelysningsforum arrangeras den 12-13 september på Garnisonen konferens, Karlavägen 100 i Stockholm. Den första dagen startar kl 09:00 med registrering och morgonkaffe.

Dokumentation
Många av våra föredragshållare uppdaterar sina anföranden i sista stund. För att kunna erbjuda en uppdaterad och korrekt version har vi därför valt att tillhandahålla dokumentationerna digitalt. I anslutning till konferensen får du tillgång till dokumentationen via webblänk. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du skriver ut och tar med dig den till konferensen. Om det saknas dokumentation, läggs den ut för nedladdning efter konferensen. Detta görs förutsatt att materialet kommer oss tillhanda från talaren. Finns inte dokumentationen tillgänglig, beror det på att vi inte har fått materialet eller ej fått tillåtelse att delge det till tredje part.

Mingel och middag
Efter den första dagen, 12:e september, arrangeras ett nätverksmingel för alla konferensdeltagare från ca 16:50 till 18:00. Efter minglet välkomnar vi alla förbokade middagsgäster till Mornington Hotel, Nybrogatan 53 kl 18:30. OBS! Middagen kräver separat anmälan och är fullbokad. Har du fått förhinder eller vill ställa dig på väntelista, vänligen kontakta Insight Events registreringsdisk på plats under konferensen.

 

Är du anmäld till Gatubelysningsforum men har fått förhinder går det bra att överlåta din plats till en kollega. Vänligen kontakta Insight Events kundtjänst på info@insightevents.se innan konferensens start.