28/02/2024 Webmaster

Välkommen till Gatubelysningsforum 2024

Varmt välkommen till Gatubelysningsforum 2024 – mötesplatsen för dig som spelar en nyckelroll inom utomhusbelysning och offentlig miljö. Efter förra årets framgångsrika konferens ser vi fram emot att återigen samla branschens främsta för två dynamiska och kunskapsfyllda dagar i Stockholm den 10-11 september.

Denna upplaga fokuserar på att få till fullspäckade dagar av erfarenhetsutbyte och nätverkande kring driftskostnader, energieffektivisering och framtidssäker teknik. Vårt mål är att erbjuda dig praktisk och erfarenhetsbaserad kunskapsdelning samt djupdykningar i de konkreta aspekterna av hållbarhet och framtidssäkerhet.

Några av de framträdande ämnena inkluderar:

  • Strategier för kostnadseffektiv drift: Utforska innovativa sätt att minska driftskostnader utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Energieffektiviseringsmetoder: Lär dig om de senaste teknikerna för att göra gatubelysningen mer energieffektiv.
  • Framtidssäker teknik: Hur ser vi till att investera långsiktigt och klokt?
  • Hållbarhetsinitiativ: Djupdyk i hur vi kan förbättra våra cirkulära processer för en hållbar framtid.

Med talare och experter från hela branschen, erbjuder forumet en unik möjlighet att dela kunskaper, utmaningar och innovationer. Det kommer att bli en plattform för att inte bara lära, utan också för att forma framtiden för gatubelysning.

Glöm inte att boka dig till den populära konferensmiddagen som avslutar första konferensdagen. Det är en fantastisk möjlighet att nätverka och dela erfarenheter i en avslappnad miljö.

Anmäl dig idag för Gatubelysningsforum 2024 och säkra din plats till bästa pris. Vänta inte, antalet platser är begränsade. Vi ser fram emot att välkomna dig till en upplysande och inspirerande upplevelse.

Läs hela programmet här

Anmäl dig här