valkommen

VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS KUNDSERVICE & CONTACT CENTER!

Konferensen för dig som vill skapa en kundservice i världsklass med kunden i fokus.

Under två dagar får du chansen att lyssna till hur bolag arbetar med att förflyttas sig från gårdagens kundservice till ett modernt kundcenter. Årets konferens är uppbyggd kring tre fokusområden: digitalisering, människan och processen.

Digitaliseringen är ett uppmärksammat och viktigt område som stöper om hur organisationer har kontakt med kunden, skapar nya affärsmöjligheter och ställer nya krav. Men människan får inte glömmas bort – det är fortfarande en mycket viktig del av kundservice. Nöjda medarbetare skapar i sin tur nöjda kunder. Nya kraven kring kundmötet innebär också att ett nytt strategitänk behövs. Hur är organisationen uppbygg för att klara av de nya kraven och hur arbetar moderna företag med en tvärfunktionell organisation. Hur får man alla i organisationen att förstå och arbetar med kundserviceavdelningen för att ”verkligen” sätta kunden i fokus. Det är också av yttersta vikt att ledningen engagerar sig. Hur får man upp kundservice på agendan i ledningsrummen?

Under två dagarna får du möjlighet att lyssna till många praktikfall – hur olika företag har gjort och funderar kring framtiden kundservice och vad som krävs för att lyckas. Du får lyssna till företrädare från bland annat Nordea, Tele2, Svenska Spel, Skandiabanken och Lyko. Dessutom kommer två kommuner och berättar om sitt arbete. I Norrtälje hur man hanterade anstormningen av frågor och funderingar efter stormen Alfrida och i Södertälje kommun hur man tagit ett samlat grepp om digitaliseringen för att på bästa sätt använda digitaliseringens möjligheter. Även Polisen kommer och berättar om deras kontaktcenter med en mycket stor mängd olika ärenden.

Anmäl dig redan i dag till årets viktigaste mötesplats inom Kundservice och Contact Center där du har möjlighet att umgås med kollegor i branschen, beslutsfattare och ledande experter.

Varmt välkommen i november!

program

PROGRAM

Vi presenterar stolt 2019 års program!

talare

TALARE 2019

Vi presenterar stolt 2019 års talare!

helena

Helena Westin

Nordea

  jonas

  Jonas Blomér

  Svenska Spel

   joel

   Joel Lundberg

   Designit

    cecilia

    Cecilia Grinndal

    Tele2

     sponsorskap-utstallning

     SPONSORSKAP & UTSTÄLLNING

     Är du intresserad av sponsorskap/utställning på Framtidens Kundservice & Contact Center?
     Här finns möjligheten att möta och nätverka med de mest initierade experterna i branschen.

     För mer information, vänligen kontakta:
     Robert Ahlqvist
     +46 (0)8 587 662 68
     robert.ahlqvist@insightevents.se

     utstallare

     SILVERSPONSORER 2019

     telecoaching

     Vi erbjuder konsultuppdrag inom kundbemötande, kommunikation, retorik och coachande ledarskap. Sedan 1997 har vi rest runt i Sverige och hjälpt våra kunder att utveckla sin externa och interna kommunikation, och än idag tycker vi att det är det roligaste uppdraget som finns. Vi genomför bland annat analyser, utbildningsdagar och coachingpass där vi träffar medarbetare, teamledare, chefer och ledningsgrupper. Vi utmanar gamla och träna in nya vanor för en framgångsrik kunddriven verksamhet.


     h1

     H1 Communication är ett nordiskt Contact Center som erbjuder outsourcing av kundservice, teknisk support och svarsservice. Alla tjänster erbjuds på samtliga nordiska språk dygnet runt, året om. Med ISO certifieringar i 9001/14001 och 27001 för informationssäkerhet tillsammans med HAPPY-filosofin, en erkänd filosofi för glada medarbetare, erbjuder H1 outsourcad kundservice som skapar förtroende och trygghet.


     UTSTÄLLARE 2019

     soluno

     Vi på Soluno levererar telefonilösningar i molnet så att företag kan bemöta sina kunder så proffsigt som möjligt med den senaste tekniken inom telekom. Växeltjänster, operatörsavtal
     och hårdvara på ett och samma ställe. Med vår teknik och kompetens byggs relationer, samverkan och förståelse. Vår växel är en av de mest avancerade på marknaden, och dessutom helt operatörsoberoende.


     anmalan

     ANMÄLAN

     Anmälan för Framtidens Kundservice & Contact Center 2019 är öppen!

     PRISER
     Boka t.o.m 31/8: 7.990 kr
     Boka t.o.m 25/10: 9.790 kr
     Boka fr.o.m 26/10: 10.490 kr

     kontakt

     KONTAKT

     Insight Events Sweden
     Organisatör
     +46 (0)8 587 662 00
     info@insightevents.se

     Jonas Karström
     Projektledare
     +46(0)8 587 662 66
     jonas.karstrom@insightevents.se

     Robert Ahlqvist
     Utställning/sponsorskap
     +46 (0)8 587 662 68
     robert.ahlqvist@insightevents.se

     Magnus Sjölander
     Deltagarplats
     +46 (0)8 587 662 14
     magnus.sjolander@insightevents.se