Tid och plats

17-18 november 2020. Bonnier Conference Center

Har du anmält dig till att delta digitalt, så deltar du samma tider som konferensen går i övrigt, då vi streamar Live. Du får personlig inloggningslänk och i övrigt praktisk information i god tid före konferensen.

Covid-19

Läs mer om hur vi Covid-säkrar våra konferenser här!

Dokumentation

Många av våra föredragshållare uppdaterar sina anföranden i sista stund. För att kunna erbjuda en uppdaterad och korrekt version har vi därför valt att tillhandahålla dokumentationerna elektroniskt. I anslutning till konferensen får du, via lösenord, tillgång till dokumentationen via webblänk. Vid problem med nedladdning vänligen kontakta Kundtjänst, tfn: 08-587 662 00. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du skriver ut och tar med dig den till konferensen.

Bokning av hotell

I samband med konferensen har du möjlighet att boka övernattning på utvalda hotell i Stockholm till ett rabatterat pris. Glöm inte att uppge avtalskoden.

Se listan över våra hotell-partners här!

Anmälningsvillkor

Våra anmälningsvillkor hittar du här.

Foto/film

I syfte att dokumentera och kommunicera konferensen, förekommer det att vi fotograferar eller filmar eventet. Det innebär att deltagare kan förekomma på bilderna även om fokus är på arrangemanget i stort.

Kontaktuppgifter

Insight Events Sweden AB
Sankt Göransgatan 57
Box 7022
103 86 Stockholm
Organisationsnummer: 556496-1497

Tfn: 08 587 662 00
E-post: info@insightevents.se

Projektledare
Michael Linnell
08-587 66 261
michael.linnell@insightevents.se

Lokal